+381 21 781 425
E-shop

GCE regulatori pritiska


GCE cutting and welding technologies (GCE) je jedan od vodećih svetskih proizvođača na tržištu rezanja i zavarivanja. GCE grupa nudi kompletan asortiman regulatora pritiska gasa za elektrolučno zavarivanje, rezanje, sigurnosne opreme.

Sa jakim fokusom na na inovacije i pokrivanjem globalnog tržišta GCE nudi rešenja koja u potpunosti odgovaraju potrebama kupaca. Iskusni prodajni timovi uz podršku marketinga i tehničkih stručnjaka svakodnevno promovišu najnovija GCE rešenja unutar globalne distribucione mreže. Tim za proizvodnju sarađuje u dva glavna proizvodna pogona, a celokupna organizacija je formirana kao tim za izradu vrednosti, što stvara dodatnu vrednost svim zainteresovanim stranama.

GCE je mlada organizacija osnovana od strane dva vodeća idustrijska lidera u 1987. godini. Grupa se  razvijena globalnom kupovinom velikog broja kompanija. Njeni koreni idu sve do vremena pionira u aplikacijama zavarivanja i rezanja na početku 20. veka. Danas korisnici GCE opreme imaju koristi od znanja u okviru grupe, pružajući globalna rešenja i proizvode koji se uklapaju u navike korisnika.

Sva oprema kompanije GCE projektovana je i proizvedena sa najvećim mogućim fokusom na kvalitet proizvoda. Visok kvalitet je osnova za sve aktivnosti a pomoću Lean koncepta i alata 6 sigma konstantno se razvijaju i poboljšavaju postojeći postupci. Svi GCE CWT proizvodi su dizajnirani, ispitani i proizvedeni u skladu sa sistemom  upavljanja kvlaitetom ISO 9001 i prema pratećim propisima i svetskim standardima.

GCE je jedan od globalnih pokretača u inovacijama rezanja kiseonikom. Dobro poznata rešenja su inovativni sigurnosni sistemi, regulatori pritiska i oprema za grejanje. Nedavno je pokrenut novi program Inteligentnih gorionika i sistema za rezanje kiseonikom i još uvek postoji značajan potencijal za povećanje efikasnosti tehnologije rezeanja kiseonikom. Trenutni rezultat razvoja  je velik raspon automatskih sistema za rezanje koji su poznati kao „plug and play“ rešenja.

GCE grupa je tako orjentisana da konstantno održava bliske kontakte i sa kupcima i sa krajnjim korisnicima. Zahvaljujući visokom nivou iskustva i stručnosti u oblasti rezanja i zavarivanja GCE je danas poseduje globalnu mrežu lojalnih distributera koji omogućuju razvijanje pravih rešenja kako za globalno tako i za lokalno tržište.

Katalog GCE proizvoda:

CATDRUBR16_190116.pdf

All rights reserved 2017