+381 21 781 425
E-shop

EWM

EWM aparati za zavarivanje predstavljaju drugo ime za svet zavarivanja.
Svi aspekti zavarivanja su deo EWM programa - od aparata za zavarivanje, preko dodavača žice, gorionika rezevnih i dodatnih delova, materijala i opreme, do zaštitne opreme.
Ukoliko želite da zavarujete elektrodom, obloženom žicom ili zavarujete u zaštitnom gasu EWM aparati za zavarivanje predstavljaju opremu sa tehničkim inovacijama, bezbrojnim mogućnostima i podešavanjima i bespogovornim kvalitetom izrade garantuju vrhunski rezultat Vašeg rada.
EWM traje više od 50 godina i naše iskustvo stečeno u tehnologijama zavarivanja je ugrađeno u razvoj, proizvodnju, ispitivanje i kalibraciju svakog od naših proizvoda.
Naša ključna prednost je to što možemo biti Vaš jedini partner koji Vam je na raspolaganju savetima i uslugom u zavarivanju. Iz tog razloga prihvatamo tehnološku odgovornost za ceo proces zavarivanja.
Radi brze, pouzdane i najbolje moguće usluge EWM  u kontinuitetu razvija svoje prisustvo širom sveta. 7 glavnih prodajno distributivnih centara i preko 300 prodajno servisnih lokacija širom sveta pružaju usluge uvek u blizini kupca.
EWM aparati za zavarivanje - zato što zavarivanje spaja

All rights reserved 2017